De Gouden Flamingo

 

Bij De Gouden Flamingo kan je terecht voor naaibenodigdheden, fournituren, stoffen, naailessen, workshops, kinderfeestjes, teambuildings en arrangementen op maat. Het is mijn doel om gekend te staan met kwaliteitsvolle en tijdloze stoffen. Sfeervolle winkel en naaicafé waar de klant centraal staat in combinatie met een lekker drankje en knabbel. Voor hulp en raad maak ik graag tijd vrij. Bij ons hoeft u zichzelf niet te verontschuldigen als je meerdere keren per dag langskomt, iets komt vragen, eens komt rondneuzen. Een constante levendigheid is waar ik naar streef. Niet door alleen maar stoffen te verkopen maar ook door samen te denken, tips te geven, ideeën uit te wisselen of gezellig samen iets te drinken. 

Flamingo-atelier:

Naast de begeleide lessenreeksen en workshops kan u ook steeds overdag langskomen op dinsdag  en donderdag is het Flamingo-atelier vrij om te naaien met stoffen van de winkel. Wil je graag hulp of zit je ergens mee vast help ik u graag verder.

Wat ik ook extra wil aanbieden, aan mensen die absoluut niet willen naaien maar toch een uniek exemplaar willen, is het maken van kleding op maat. U kiest de stof, maten worden opgenomen, proefmodel kom je tussendoor even passen en wat later hangt het afgewerkte kledingstuk op u te wachten.

Geplaatst in Stoffen & Sfeer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *