Workshop Poef Maken

Zaterdag 15 december 2018 van 12:00 – 17:00

De Gouden Flamingo
Kloosterstraat 5, 2880 BORNEM

Maak een poef voor gezellig naar tv te kijken of een boekje te lezen. Een tof cadeau voor onder de kerstboom. Je kan het maken in zowel stof, fluweel en bond. Het patroon wordt op voorrand voor jullie gemaakt. We gaan in een klein groepje te werk met een kopje koffie en koekje er bij. De kleuren waar je uit kan kiezen zijn donker, licht grijs, roze, donkergroen of gebrokenwit. Ben je al helemaal in de cosy stemming? Geef me een seintje en geef je gewenste stof en kleur door. Workshop kost 25 euro exclusief materialen. Kirstenneefs@gmail.com of 0471083006.

Geplaatst in Stoffen & Sfeer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *