STUUR EEN FOTO DOOR VAN JE GEMAAKTE PROJECT EN ONTVANG STEEDS 10% KORTING BIJ JE VOLGENDE AANKOOP!
Winkelmandje 0

Over ons

Leuk dat u even tijd maakt om de site van De Gouden Flamingo te bekijken.

Ik leg u graag even het concept uit van de winkel .

Het concept

We zijn allemaal nogal “ druk “ in ons leven en zijn constant bezig met het behagen van mensen om ons heen: je partner, je kinderen, je werkgever, je familie, je vrienden,…dat is super natuurlijk maar  toch wil ik graag bekomen dat we ook onszelf, tijd, rust, plezier, succeservaring en nog zoveel meer gunnen. Onszelf daar bedoel ik dan mee “ de moderne vrouw en man “ maar ook de jong volwassenen.Ik hoop u hierbij te kunnen helpen met de sfeer en de mooie stoffen die ik netjes in de kasten heb gelegd in mijn winkel. De Gouden Flamingo is niet zomaar een winkel maar ik heb een leuke plaats uitgezocht om net “dat ietsjes meer ” te kunnen aanbieden. Het accent ligt vooral op sfeer,rust, tijd voor de klant, advies, tips, samen zoeken naar mooie stoffencombinaties  en samen creëren. Lekkere koffies en thee staan steeds voor u klaar in combinatie met iets zoets…Cava, een lekker biertje of iets fris kan u ook bij ons vinden in onze koelkast. Bij ons hoeft u zichzelf niet te verontschuldigen als je meerdere keren per dag langskomt, iets komt vragen, eens komt rondneuzen. Een constante levendigheid is waar ik naar streef. Niet door alleen maar stoffen te verkopen maar ook door samen te denken, tips te geven, ideeën uit te wisselen of gezellig samen iets te drinken. Vanaf nu hebben we ook een gezellig hoekje buiten waar u gezellig kan genieten van een drankje of hapje met andere naaisters. U kan ook in de vele naaimagazines komen snuffelen en buiten genieten met de tijdschriften in combinatie met iets lekkers.
Het pand: 

Vooraan in de winkel kan u snuffelen tussen stoffen, naaibenodigdheden en naaimachines. In het tweede deel worden naailessen gegeven aan mensen die willen leren naaien maar ook aan mensen die zich willen verfijnen in het naaien.

Het agenda kan u vinden onder        “ Kalender en inschrijven“. Naast de lessenreeks bied ik ook workshops aan op zaterdagvoormiddag. Het leuke is dat u eigenlijk niks moet meebrengen want alles staat voor u klaar, van naaimachine tot werkmaterialen en de stoffen knippen we gewoon af ter plaatse. De patronen worden samen met u gekozen en aangepast aan ieders maat of vorm. Dus zeer toegankelijk voor alle maten. Bij iedere les of workshop zit ook het patroon inbegrepen. Ik vul het agenda in met workshops maar we moeten dit niet klakkeloos volgen, daarmee bedoel ik dat ik zeker oor heb naar ideeën en suggesties  en dat ik hier graag op inspeel. Ook is het mogelijk om tijdens de week overdag lessenreeksen te volgen. 

Onze gastvrijheid:

In het pand kan u ook steeds uzelf bedienen met een koffie, thee, frisdrank of een wijntje & biertje. U stopt dan gewoon iets in het potje van de vrije bijdrage en wij zorgen dan dat de koelkast weer gev
uld is tegen de volgende naailes.

Flamingo-atelier:

Naast de begeleide lessenreeksen en workshops kan u ook steeds overdag langskomen van maandag tot en met zaterdag in het Flamingo-atelier om vrij te naaien met uw eigen stoffen of stoffen van de winkel. Wil je graag hulp of zit je 
ergens vast mag u steeds hulp inschakelen. 
Wat ik ook extra wil aanbieden, aan mensen die absoluut niet willen naaien maar toch een uniek exemplaar willen, is het maken van kleding op maat. U kiest de stof, maten worden opgenomen, proefmodel kom je tussendoor even passen en wat later hangt het afgewerkte kledingstuk op u te wachten. 
Ook voor retouches kan u bij ons terecht en heeft u keuze om ze te laten uitvoeren met de machine of met de hand.

Lees, kijk, volg en aarzel niet om te mailen, bellen of loop gewoon eens vrij in-en uit  in De Gouden Flamingo.

Elke